JELENLEGI KÉPZÉSI KÍNÁLATUNK

A részszakma a szakmának olyan önállóan elkülöníthető része, amely legalább egy munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák megszerzését teszi lehetővé.

A részszakma elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből kinyomtatott “Tanúsítványt” kap a résztvevő. Szakmai vizsgára ennek birtokában akkreditált vizsgaközpontban lehet jelentkezni, mely intézését átvállaljuk.

A részszakma megszerzéséről kiállított szakmai bizonyítvány államilag elismert alapfokú végzettséget és szakképesítést tanúsít és legalább egy munkakör betöltésére képesít.

A szakképesítés felsőfokú szakképzettséget nem igénylő munkakör betöltéséhez vagy tevékenység végzéséhez szükséges, szakmára felkészítő szakmai oktatás és szakképesítésre felkészítő szakmai képzés.

A szakképesítés elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből kinyomtatott “Tanúsítványt” kap a résztvevő. Szakmai vizsgára ennek birtokában akkreditált vizsgaközpontban lehet jelentkezni, mely intézését átvállaljuk.

A szakma megszerzéséről kiállított oklevél, illetve szakmai bizonyítvány államilag elismert középfokú végzettséget és szakképzettséget tanúsít és egy vagy több foglalkozás valamennyi munkakörének betöltésére képesít.

HATÓSÁGI (JOGSZABÁLY ÁLTAL ELŐÍRT), MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE JOGOSÍTÓ

ÉS ÁLTALÁNOS KOMPETENCIÁKAT FEJLESZTŐ KÉPZÉSEK

Államilag támogatott, kedvezményes hitellehetőségek

Felnőttképző intézményünkben Ön is igénybe veheti képzéseihez a képzési hitelt.

A képzési hitel minden 3 hónapot meghaladó időtartamú részszakmára felkészítő szakmai képzéshez, engedélyhez kötött szakképesítésre felkészítő szakmai képzéshez, illetve nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű képzéshez kapcsolódóan vehető igénybe.

Hiteligénylés

A teljes hiteligénylési folyamat elektronikus úton történik, a képzésben résztvevők a hitelt kizárólag ügyfélkapus eléréssel a www.diakhiteldirekt.hu felületen igényelhetik.

A Diákhitel Központ a hiteligénylésre való jogosultsági feltételeket (felnőttképzési jogviszony megléte) elektronikus úton ellenőrzi.

 
 

Mi nem csak a nívós képzést biztosítjuk, segítünk Önnek a hiteligénylés folyamatában is!

Éljen a lehetőséggel!