Képzéseink

Az Országos Képzési Jegyzék megszűnését követően 2021-től új típusú képzési rendszerben indulnak szakmai képzéseink, mely kialakításán folyamatosan dolgozunk. A részszakmák, szakképesítések széles választékát kínáljuk Önöknek. Kínálatunkban megtalálhatók a hatósági, a munkakör betöltésére jogosító, jogszabály által előírt, valamint az általános képzések.
A részszakmákra, szakképesítésre felkészítő képzést követően a sikeres belső vizsgán Tanúsítványt állítunk ki hallgatóink számára. A szakmai, illetve képesítő vizsga független, akkreditált vizsgaközpontban tehető le a Tanúsítvány birtokában, melyről szakmai, illetve képesítő bizonyítványt kap a vizsgázó. Hallgatóink számára segítséget nyújtunk a vizsgára történő jelentkezésben.
Társaságunk országos hatáskörrel működik. Partnereinkkel együttműködve az ország teljes területén színvonalas elméleti és gyakorlati képzési szolgáltatást biztosítunk. A gyakorlati képzéseink – a termelő vállalatokkal együttműködve – kihelyezett képzések formájában is megrendelhetők. Tekintse át kínálatunkat és válasszon képzéseink közül!
Előző
Következő

Részszakmák

A részszakma a szakmának olyan önállóan elkülöníthető része, amely legalább egy munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák megszerzését teszi lehetővé.

A részszakma elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből kinyomtatott “Tanúsítványt” kap a résztvevő. Szakmai vizsgára ennek birtokában akkreditált vizsgaközpontban lehet jelentkezni, mely intézését átvállaljuk.

részszakma megszerzéséről kiállított szakmai bizonyítvány államilag elismert alapfokú végzettséget és szakképesítést tanúsít és legalább egy munkakör betöltésére képesít.


Tekintsd meg kínálatunkat!

szakképesítés felsőfokú szakképzettséget nem igénylő munkakör betöltéséhez vagy tevékenység végzéséhez szükséges, szakmára felkészítő szakmai oktatás és szakképesítésre felkészítő szakmai képzés.

A szakképesítés elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből kinyomtatott “Tanúsítványt” kap a résztvevő. Szakmai vizsgára ennek birtokában akkreditált vizsgaközpontban lehet jelentkezni, mely intézését átvállaljuk.

A szakma megszerzéséről kiállított oklevél, illetve szakmai bizonyítvány államilag elismert középfokú végzettséget és szakképzettséget tanúsít és egy vagy több foglalkozás valamennyi munkakörének betöltésére képesít.

 

Tekintsd meg kínálatunkat!

Hatósági (jogszabály által előírt) munkakör betöltésére jogosítő és általános kompetenciákat fejlesztő képzések

Képzéseink között megtalálhatók a jogszabályban előírt, az egyes munkakörök betöltéséhez szükséges, 5 évente megismétlendő speciális tartalmú hatósági képzések, valamint az általános kompetenciákat fejlesztő képzések is.

SZTÁV Felnőttképző zrt.

E-KATALÓGUS

MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE JOGOSÍTÓ KÉPZÉSEK

HATÓSÁGI KÉPZÉSEK

ÁLTALÁNOS KÉPZÉSEK

Tekintse meg kínálatunkat!

Kattintson

A SZTÁV Felnőttképző zrt. 50 éve foglalkozik az iparvállalati igényeket kielégítő szakmai képzésekkel. A megelégedettség alapja a rugalmas és gyors reagálás, a felkészült, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező szakembergárda, valamint a tananyagfejlesztési képesség.