KÉPZÉSEINK

Az Országos Képzési Jegyzék megszűnését követően 2021-től új típusú képzési rendszerben indulnak szakmai képzéseink, mely kialakításán folyamatosan dolgozunk.

A részszakmák, szakképesítések  széles választékát kínáljuk Önöknek. Kínálatunkban megtalálhatók a hatósági, a munkakör betöltésére jogosító, jogszabály által előírt, valamint az általános képzések.

A részszakmákra, szakképesítésre felkészítő képzést követően a sikeres belső vizsgán Tanúsítványt állítunk ki hallgatóink számára. A szakmai, illetve képesítő vizsga független, akkreditált vizsgaközpontban tehető le a Tanúsítvány birtokában, melyről szakmai, illetve képesítő bizonyítványt kap a vizsgázó. Hallgatóink számára segítséget nyújtunk a vizsgára történő jelentkezésben.

Társaságunk országos hatáskörrel működik. Partnereinkkel együttműködve az ország teljes területén színvonalas elméleti és gyakorlati képzési szolgáltatást biztosítunk. A gyakorlati képzéseink – a termelő vállalatokkal együttműködve – kihelyezett képzések formájában is megrendelhetők.

Tekintse át kínálatunkat és válasszon képzéseink közül!

A részszakma a szakmának olyan önállóan elkülöníthető része, amely legalább egy munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák megszerzését teszi lehetővé.

A részszakma elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből kinyomtatott “Tanúsítványt” kap a résztvevő. Szakmai vizsgára ennek birtokában akkreditált vizsgaközpontban lehet jelentkezni, mely intézését átvállaljuk.

A részszakma megszerzéséről kiállított szakmai bizonyítvány államilag elismert alapfokú végzettséget és szakképesítést tanúsít és legalább egy munkakör betöltésére képesít.

Tekintse meg kínálatunkat!

SZTÁV Felnőttképző zrt.

E-KATALÓGUS

RÉSZSZAKMÁK

Tekintse meg kínálatunkat!

Kattintson

A szakképesítés felsőfokú szakképzettséget nem igénylő munkakör betöltéséhez vagy tevékenység végzéséhez szükséges, szakmára felkészítő szakmai oktatás és szakképesítésre felkészítő szakmai képzés.

A szakképesítés elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből kinyomtatott “Tanúsítványt” kap a résztvevő. Szakmai vizsgára ennek birtokában akkreditált vizsgaközpontban lehet jelentkezni, mely intézését átvállaljuk.

A szakma megszerzéséről kiállított oklevél, illetve szakmai bizonyítvány államilag elismert középfokú végzettséget és szakképzettséget tanúsít és egy vagy több foglalkozás valamennyi munkakörének betöltésére képesít.

Tekintse meg kínálatunkat!

SZTÁV Felnőttképző zrt.

E-KATALÓGUS

SZAKKÉPESÍTÉSEK

Tekintse meg kínálatunkat!

Kattintson

HATÓSÁGI (JOGSZABÁLY ÁLTAL ELŐÍRT), MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE JOGOSÍTÓ

ÉS ÁLTALÁNOS KOMPETENCIÁKAT FEJLESZTŐ KÉPZÉSEK

Képzéseink között megtalálhatók a jogszabályban előírt, az egyes munkakörök betöltéséhez szükséges, 5 évente megismétlendő speciális tartalmú hatósági képzések, valamint az általános kompetenciákat fejlesztő képzések is.

A SZTÁV Felnőttképző zrt. 50 éve foglalkozik az iparvállalati igényeket kielégítő szakmai képzésekkel. A megelégedettség alapja a rugalmas és gyors reagálás, a felkészült, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező szakembergárda, valamint a tananyagfejlesztési képesség.

SZTÁV Felnőttképző zrt.

E-KATALÓGUS

MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE JOGOSÍTÓ KÉPZÉSEK

HATÓSÁGI KÉPZÉSEK

ÁLTALÁNOS KÉPZÉSEK

Tekintse meg kínálatunkat!

Kattintson