SZTÁV felnőttképző gyakorlat

 Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 10 évben közel 45 000 fő  szerzett nálunk szakképesítést.  

 Társaságunk közel 50 éve a szakképzés és a felnőttképzés területén jelentős piaci és szakmai szereplő. Azon dolgozunk, hogy partnereink maradéktalanul megkapják mindazt a szaktudást és egyéb feltételt ahhoz, ami az eredményes vizsgához szükséges és sikeres szakemberekké váljanak. Mi nem a bizonyítvány megszerzésére készítjük fel résztvevőinket, hanem szakmát tanítunk nekik.
 Működésünk alapja az 1999-ben bevezetett minőségbiztosítási rendszerünk, melyet folyamatosan fejlesztünk. Információs és ügyfélszolgálati rendszerünk lehetővé teszi a résztvevők igényeinek teljes körű kielégítését. 

SZTÁV felnőttképző műhely

INTÉZMÉNYÜNK – 

               KÉPEKBEN

 

  Intézményünk fennállásának közel 50 éve folyamatos fejlődés, melynek tapasztalatát, valamint ennek mindennemű eredményeit méltán kínáljuk a hozzánk jövő résztvevőknek, ügyfeleinknek. Arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb szakmai és emberi  értéket adjuk át, hogy Ön szakmája egyik kiemelkedő szakembere  legyen. 

  A SZTÁV Felnőttképző zrt. műhelyei olyan egyedülálló gépparkkal rendelkeznek, amely értéke méltán emeli intézményünket az ország példaértékű felnőttképzői közé.

  10 műhely 800 négyzetméteren, mely 23 különböző szakma tanulásához, illetve gyakorlásához ad lehetőséget.

 

műszaki okj képzések - eszköz
sztáv felnőttképző műhely
műszaki okj képzések-fúró
sztáv minőség címke

A központi képzőhelyen jól felszerelt tanműhelyek állnak rendelkezésre:

 • a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés (MHtE) és az ÉMI-TÜV SÜD által tanúsított hegesztő felkészítő oktatóbázis és vizsgahely,
 • önálló hűtőkamrarendszerrel és klímarendszerrel együttműködő hűtéstechnikai tanműhely,
 • roncsolásmentes anyagvizsgáló laboratórium (VT, PT, MT)
 • többféle vezérléssel felszerelt CNC oktatógépek,
 • vezetőüléses, vezetőállásos, gyalogkíséretű targoncák és kiépített tanpálya
 • lakatos szakmák oktatására alkalmas gyakorlati oktatóterem,
 • építőipari képzések gyakorlóhelye,
 • PLC tanműhely,
 • villanyszerelő tanműhely.
SZTÁV OKJ képzések

Vidéki telephelyünkön szintén jól felszerelt gyakorlati helyszínek várják a résztvevőket:

OKJ képzés, tanulás
 • Pécsett villamos tanműhelyek,
 • Pécsett gépipari és hegesztő tanműhelyek,
MI HISZÜNK

ÖNBEN!

 Bármi is legyen a célja egy szakma elsajátításával, mi pont azokat a készségeket, és kompetenciákat adjuk át, melyekkel Ön nem csak egy, hanem A Szakember lesz. 

  Legyen Ön pályakezdő, pályamódosító, munkanélküli, vagy új hobbit kereső, pont azon a szakmai úton fogjuk vezetni, mellyel a legtöbbet tudja kihozni önmagából, és a legtöbbet profitálhatja a szakmájából.

MINŐSÉG
Hiszünk magunkban, s mindabban amit átadunk résztvevőinknek, hogy A Szakember régmúlt tiszteletében látszon az emberek szemében.
KOMPLEX TUDÁS
Számunkra a tudás átadása, nem csupán szakmaiságot jelent, mindinkább egy olyan összetett gondolkodásmódot, mely segít eligazodni, s érvényesülni a szakmai életben.
PRECIZITÁS
Olyan szemléletet közvetítünk, mely nemcsak a szakma hírnevét öregbíti, de tradidíciót teremt, s értéket ad a meglévőhöz.
SZEMLÉLET
Tevékenységünkkel értéket teremtünk, formálunk, valamint fejlesztünk, ezáltal alakítjuk résztevevőink szemléletét.
TECHNOLÓGIA
A SZTÁV ZRT évtizedes munkával teremtette meg mindazt az értéket, melyet ma országos kirendeltégeink felszereltsége képvisel, s melyet résztvevőink fejlődésének szolgálatába állítunk.
Előző
Következő
SZTÁV Felnőttképző
SZTAV_kepzesek_kepsor