SZTÁV felnőttképző gyakorlat

 Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 10 évben közel 45 000 fő  szerzett nálunk szakképesítést.  

 Társaságunk 50 éve a szakképzés és a felnőttképzés területén jelentős piaci és szakmai szereplő. Azon dolgozunk, hogy partnereink maradéktalanul megkapják mindazt a szaktudást és egyéb feltételt ahhoz, ami az eredményes vizsgához szükséges és sikeres szakemberekké váljanak. Mi nem a bizonyítvány megszerzésére készítjük fel résztvevőinket, hanem szakmát tanítunk nekik.
 Működésünk alapja az 1999-ben bevezetett minőségbiztosítási rendszerünk, melyet folyamatosan fejlesztünk. Információs és ügyfélszolgálati rendszerünk lehetővé teszi a résztvevők igényeinek teljes körű kielégítését. 

SZTÁV felnőttképző műhely

INTÉZMÉNYÜNK – 

               KÉPEKBEN

 

  Intézményünk fennállásának közel 50 éve folyamatos fejlődés, melynek tapasztalatát, valamint ennek mindennemű eredményeit méltán kínáljuk a hozzánk jövő résztvevőknek, ügyfeleinknek. Arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb szakmai és emberi  értéket adjuk át, hogy Ön szakmája egyik kiemelkedő szakembere  legyen. 

  A SZTÁV Felnőttképző zrt. műhelyei olyan egyedülálló gépparkkal rendelkeznek, amely értéke méltán emeli intézményünket az ország példaértékű felnőttképzői közé.

  

 

műszaki okj képzések - eszköz
sztáv felnőttképző műhely
műszaki okj képzések-fúró
sztáv minőség címke

A központi képzőhelyen jól felszerelt tanműhelyek állnak rendelkezésre:

  • a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés (MHtE) és az ÉMI-TÜV SÜD által tanúsított hegesztő felkészítő oktatóbázis és vizsgahely,
  • roncsolásmentes anyagvizsgáló laboratórium (VT, PT, MT)
  • vezetőüléses, vezetőállásos, gyalogkíséretű targoncák és kiépített tanpálya
  • lakatos szakmák oktatására alkalmas gyakorlati oktatóterem,
  • villanyszerelő tanműhely.
SZTÁV OKJ képzések

Vidéki telephelyünkön szintén jól felszerelt gyakorlati helyszínek várják a résztvevőket:

OKJ képzés, tanulás
  • Pécsett villamos tanműhelyek,
  • Pécsett gépipari és hegesztő tanműhelyek,
MI HISZÜNK

ÖNBEN!

 Bármi is legyen a célja egy szakma elsajátításával, mi pont azokat a készségeket, és kompetenciákat adjuk át, melyekkel Ön nem csak egy, hanem A Szakember lesz. 

  Legyen Ön pályakezdő, pályamódosító, munkanélküli, vagy új hobbit kereső, pont azon a szakmai úton fogjuk vezetni, mellyel a legtöbbet tudja kihozni önmagából, és a legtöbbet profitálhatja a szakmájából.

MINŐSÉG
Hiszünk magunkban, s mindabban amit átadunk résztvevőinknek, hogy A Szakember régmúlt tiszteletében látszon az emberek szemében.
KOMPLEX TUDÁS
Számunkra a tudás átadása, nem csupán szakmaiságot jelent, mindinkább egy olyan összetett gondolkodásmódot, mely segít eligazodni, s érvényesülni a szakmai életben.
PRECIZITÁS
Olyan szemléletet közvetítünk, mely nemcsak a szakma hírnevét öregbíti, de tradidíciót teremt, s értéket ad a meglévőhöz.
SZEMLÉLET
Tevékenységünkkel értéket teremtünk, formálunk, valamint fejlesztünk, ezáltal alakítjuk résztevevőink szemléletét.
TECHNOLÓGIA
A SZTÁV ZRT évtizedes munkával teremtette meg mindazt az értéket, melyet ma országos kirendeltégeink felszereltsége képvisel, s melyet résztvevőink fejlődésének szolgálatába állítunk.
Előző
Következő
SZTÁV Felnőttképző
SZTAV_kepzesek_kepsor