Betanított kőműves

Képzés megnevezése

Betanított kőműves

Szakmacsoport

Építészet

Képzés engedélyszáma

E-000454/2014/B019

Képzés célja

A betanított kőműves képzés célja, hogy a résztvevő a képzést befejezve képes legyen a kőműves szakember munkájának segítésére bontási, átalakítási, helyreállítási és felújítási munkálatok során.

Munkája során használja a kőműves munkához szükséges tárgyi eszközöket, kisgépeket; előkészíti a munkafolyamatokat; vasalási, betonozási, falazási, vakolatkészítési tevékenységeket végez; részt vesz a hő- és hangszigetelő, valamint vízszigetelési tevékenységekben, segítséget nyújt a bontási, átalakítási, helyreállítási és felújítási munkálatok során.

A betanított kőműves szakmai irányítás mellett, a munka-, tűz- és balesetvédelmi előírások betartásával végzi feladatait.

Képzés témakörei

Betanított kőműves (SzPk-00117-16-09 1 07 1 /1)

Jelentkezés feltétele

Iskolai előképzettséghez nem kötött

Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges

Képzés indítása

2021. szeptember 16.

(Képzéseinket minimum 10 fő esetén indítjuk. Megfelelő számú jelentkező hiányában a tanfolyam tervezett indítási időpontja későbbi dátumra változhat!)

Képzés időtartama

200 óra (60 óra elmélet, 140 óra gyakorlat)

A végzettséggel betölthető munkakörök

Ipari és építőipari foglalkozások / Kőműves / Betanított kőműves

Vizsga módja

Szóbeli, gyakorlati vizsga

Irányár

165.500,- Ft

Kapcsolattartó

Kerekes Sándor, Tel: +36 20 773 4039, E-mail: kerekes@sztav.hu

Amennyiben jelentkezni kíván képzésünkre vagy több információra van szüksége, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és nyomja meg a Küldés gombot. Legyen szíves adja meg a nevét és az elérhetőségét (telefonszám, e-mailcím), hogy munkatársunk fel tudja venni önnel a kapcsolatot.