Villanyszerelő képzésünkhöz (saját, jól felszerelt villanyszerelő tanműhelyünkben folyó oktatás és vizsga Debrecenben) még csatlakozhat

Képzés megnevezése

Villanyszerelő

Képzés OKJ-száma

34 522 04

Képzés engedélyszáma

E-000454/2014/A003

Képzés célja

Az épület villamosberendezés kialakítás keretében fogyasztásmérő helyet alakít ki, elosztó berendezést, erősáramú- és épületinformatikai vezetékhálózatot, világítási berendezést és készüléket, villámhárító berendezést, fotovoltaikus berendezést szerel, épület villamos berendezést, készüléket javít, karbantart, kezelését betanítja. Az ipari villamosberendezés szerelése során kapcsoló berendezést, elosztó berendezést köt be, szerel, ipari energiaelosztó vezeték- és kiskábel hálózatot épít, szerel, vezérlő- és szabályozókészüléket, berendezést szerel, ipari villamos berendezést, készüléket javít, karbantart, kezelését betanítja.

Képzés témakörei

10007-12 Informatikai és műszaki alapok,

10023-12 Épületvillamossági szerelés,

10024-12 Villamos gépek és ipari elosztóberendezések szerelése,

11497-12 Foglalkoztatás I.,

11499-12 Foglalkoztatás II.,

11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság

Jelentkezés feltétele

Alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető a megkezdhető a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rend. 3. számú mellékletében az Elektrotechnika-elektronika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában, Egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Képzés időbeosztása

Heti két alkalom

Képzés időtartama

960 óra: 288 óra elmélet, 672 óra gyakorlat

Képzés helyszíne

4034 Debrecen, Vámospércsi út 25.

FEOR szám

7524 Épületvillamossági szerelő,  villanyszerelő; Épületvillany-szerelő, Épületvilágítás-szerelő, Karbantartó villanyszerelő

Vizsga módja

írásbeli, szóbeli, gyakorlati vizsga

A képzés díja

404.000,- Ft

A képzés OKJ jellege miatt áfamentes.

A képzés megkezdése előtt előzetes tudásszintfelmérést végzünk, amelynek eredményeképpen az óraszám és a képzés díja csökkenhet!

A vizsga díja

45.000,- Ft

Az ár nem tartalmazza az esetleges pótló- vagy javítóvizsga díját.

Finanszírozási lehetőségek

Egyéni jelentkezőink részére részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

Megjegyzés

A képzés komplex OKJ-s vizsgával zárul. A sikeres vizsgát követően államilag elismert Villanyszerelő bizonyítványt kap a résztvevő. Idegen nyelvű Europass bizonyítvány igényelhető, amely a külföldi munkavállaláshoz szükséges.

Felkészülten egy esetleges vírushelyzetre:

Azon tananyagegységeket, melyeket távolléti oktatási formában el tudnak sajátítani a résztvevők, saját Moodle felületünkön, elektronikus úton megküldjük a résztvevők részére és a feladatok megoldásait is ilyen módon várjuk vissza. 

A kontaktfoglalkozást igénylő elméleti és gyakorlati tanórákat a vírushelyzet megszűnésével újraindítjuk a debreceni villanyszerelő tanműhelyünkben.

Kapcsolattartó

Csendom Bálint, Tel.: 06 20 773 4012, E-mail: csendom@sztav.hu

Amennyiben jelentkezni kíván képzésünkre vagy több információra van szüksége, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és nyomja meg a Küldés gombot. Legyen szíves adja meg a nevét és az elérhetőségét (telefonszám, e-mailcím), hogy munkatársunk fel tudja venni önnel a kapcsolatot.