OKJ-S KÉPZÉSEK

   Társaságunk szervezésében OKJ-s, szakmai-, jogszabályban előírt képzések, valamint munkakör betöltésére felkészítő képzések és kompetenciafejlesztő programok valósulnak meg. 

    Tapasztalatunk szerint azok a fiatalok, akik egy jó szakma elsajátításával kezdik szakmai életüket, később biztos alapokra tudják helyezni életüket, szakmai és személyes fejlődésüket. Olyan támpontot kapnak ezáltal, mely önállóságot és biztos anyagi hátteret ad számukra, bármi is legyen a későbbi motivációjuk a továbblépéshez. Azok a felnőttek, akik szakmai életútjukon változtatni szeretnének és mindezt tudatosan építik például egy szakma elsajátításával, anyagilag függetlenebbé és magabiztosabbá válnak, valamint megteremthetik magunkat „szabadságukat” és az időbeosztásukról önállóan dönthetnek.

Elektronikai műszerész

  Az elektronikai műszerész a gyártó és a kiszolgáló ágazatok középfokú végzettségű elektromos szakembere. Alapvető feladata az elektromos, elektronikus, berendezések és műszerek bemérése, javítása

Tovább olvasom »

Emelőgép-ügyintéző

  A nemzetgazdaság valamennyi ágazatában alkalmazható kompetenciákkal rendelkezik az üzemeltető tevékenyégi területén működő emelőgépek körében az üzemeltető munkáltató által ráruházott üzemeltetői feladatok végrehajtásában.

Tovább olvasom »