A résztvevő a képzés során elsajátítja azokat az ismereteket, miként lesz képes betartani a környezetvédelemhez kapcsolódó jogszabályokban meghatározott tevékenységeket, elősegíteni a vizek, földterületek és a levegő védelmét, betartani a szelektív és veszélyes hulladékgyűjtés szabályait, valamint másokkal is betartatja azt. A veszélyes anyagok kezelésére vonatkozó hulladélgyűjtés szabályainak betartása, illetve a hulladékok újra felhasználásának elősegítése.

www.sztav.hu
Képzés megnevezése Környezeti fenntarthatósági ismeretek
Képzés OKJ-száma
Képzés engedélyszáma E-000454/2014/D001
Képzés célja A résztvevő a képzés során elsajátítja azokat az ismereteket, miként lesz képes betartani a környezetvédelemhez kapcsolódó jogszabályokban meghatározott tevékenységeket, elősegíteni a vizek, földterületek és a levegő védelmét, betartani a szelektív és veszélyes hulladékgyűjtés szabályait, valamint másokkal is betartatja azt. A veszélyes anyagok kezelésére vonatkozó hulladélgyűjtés szabályainak betartása, illetve a hulladékok újra felhasználásának elősegítése.
Képzés témakörei Környezeti, fenntarthatósági ismeretek
Jelentkezés feltétele Befejezett iskolai végzettséget nem igényel.
Képzés időbeosztása
Képzés indítása Igény szerint
Képzés időtartama 1 nap
FEOR szám
Vizsga módja
Megjegyzés A képzés elvégzéséről „Igazolást” kap a résztvevő. A képzés nem zárul vizsgával, az „Igazolás” kiadásának feltétele az órákon való aktív részvétel és a megengedett hiányzás mértékének betartása.
Jelentkezési lap MSWord formátum
Cím: 1149 Budapest, Angol u. 36.
Tel.: (1) 267 6464, (20) 773 4000, (40) 535 353
Fax: (1) 267 6471
E-mail cím: sztav@sztav.hu
Nyilvántartásba vételi szám: 01-0264-04
Akkreditációs lajstromszám: AI 0011