Rólunk

Szilágyi Antal - a SZTÁV vezérigazgatója
Szilágyi Antal - elnök

ÜDVÖZLÖM!

A SZTÁV története

   A SZTÁV Felnőttképző zrt. közel fél évszázados történelme 1972-ben kezdődött Budapesten. A cég azzal a célkitűzéssel alakult, hogy az ipar folyamatosan újrafogalmazódó igényeire egyedi megoldásokat kínáljon, elősegítse a minőségi fejlesztő munkát, ezáltal garanciát adjon a nemzetközi és hazai képzési projektek magas színvonalú megvalósítására.  

    Felnőttképzőnk alapvető kihívását a Magyarországon a 2019-ben elindított megújulási folyamatban látjuk, melyből az a felnőttképzési szolgáltató kerülhet ki győztesen, aki a legpontosabb választ adja a dinamikusan változó munkáltatói igényekre, így a legoptimálisabb módon, plusz energia-, és időráfordítás nélkül, képes a termelési sajátosságokra adaptálni egy képzést, ismeretátadást. Ebben látjuk társaságunk jövőjét, azt remélve, hogy kivívjuk és folyamatosan megtartjuk partnereink, részvevőink elégedettségét.

SZTÁV Felnőttképző 1972 óta

   A céget 1972 óta Szilágyi Antal vezeti, aki meghatározó alakja és formálója a hazai felnőttképzés rendszerének. Évtizedes munkásságáért a Magyar Köztársaság elnöke a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovag-keresztje érdemrendet adományozta.

   Intézményünk nagy hangsúlyt fektet a képzésben töltött idő optimalizálására. Tudjuk, hogy a szakmai felkészülés, a tanulás mind a munkáltatónak, mind a munkavállalónak akkor kifizetődő, ha a lehető legrövidebb időn belül hatékonyan megvalósul és alkalmazásra kerül. Arra törekszünk, hogy a legnagyobb rugalmassággal, a jogszabályokban meghatározott kereteken belül adjunk piacképes tudást, ismereteket és természetesen, a hozzá tartozó képesítést. Számunkra a szakma nem csupán az aktív élet időtartamra kiterjedő választás, hanem lehetőség is egyben, mely ezen belül minden életszakaszra és helyzetre is rugalmas és egyéni fejlesztési megoldást kínál. Többek között ebben is érezzük azt a társadalmi felelősséget, amely az egyéni életutak egyengetését hivatott szolgálni.

SZTÁV Felnőttképző műhely