Elbocsátások kezelése

A magyar gazdaságban tartósan jelentkező foglalkoztatási problémák megoldására a SZTÁV zRt. folyamatosan bővítette speciális programjait a gondoskodó típusú tömeges létszámcsökkentés, a komplex outplacement szolgáltatások szakmai projektjével.

Az outplacement rendszer gyors beavatkozást tesz lehetővé. Hatékonyságának alapja, hogy a lehető legkorábbi időszakban – már a kiértesítéskor – lehetőséget teremt a beavatkozásra a foglalkoztatási problémák és nehézségek megoldása során. Ekkor még az érintett munkavállalók munkaviszonyban állnak, így jó lehetőség van az új helyzetre való felkészülésre, a sikeres ismételt elhelyezkedésre. Az outplacement szolgáltatások az érintett munkavállalók személyes igényeire épülnek. Felkészült tanácsadók közreműködésével és segítségével a komplex rendszerből azok a szolgáltatáselemek kerülnek előtérbe az adott személy esetében, amelyekre neki személy szerint szüksége van. A rendszer jól alkalmazható és működőképes mind a néhány főt érintő, mind a koncentrált tömeges létszámcsökkentés esetében, szolgáltatásait egységes intézményrendszerén keresztül biztosítja.

Az outplacement program keretében a SZTÁV zRt. komplex szolgáltatás nyújtására képes, amely a megrendelő konkrét igényeinek megfelelő modulokból építhető fel, biztosítva a rendszer teljes körű rugalmasságát és a rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználását.

Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images