Pécs

Cím: 7623 Pécs, Megyeri út 61.
Telefon: (72) 210 256,  (20) 773 4023, (20) 773 4036   Fax: (72) 210 256
E-mail: pisko@sztav.hu


Nagyobb térképre váltás

SZTÁV zRt. Pécsi Kirendeltségének bemutatása

A kirendeltség Baranya, Tolna, Somogy megye területén végez oktatásszervezői tevékenységet. A képzéseket telephelyünkön vagy más településeken kihelyezett formában is megszervezzük. Jellemző képzéseink az elmúlt években:

  • CNC forgácsoló
  • Fogyóelektródás hegesztő
  • Építési kisgépkezelő
  • Biztonsági őr
  • Takarító

Együttműködünk a szolgáltatási területünkön levő munkaügyi kirendeltségekkel, hallgatóink jelentős része támogatottként került képzésbe. Céges képzések:

  • Gépipari minőségi ellenőr
  • Biztonsági őr

Megrendelés esetén vállaljuk más OKJ-s tanfolyamok megszervezését, valamint cégspecifikus betanító, adott tevékenységet támogató képzési programok kidolgozását és lebonyolítását is.

A cégspecifikus képzések közül kiemelnénk a SCHNEIDER ELECTRIC Zrt. és a KÖZMEGVILL Kft. megrendelésére szervezett villamosipari biztonságtechnikai képzéseket. Az Elcoteq munkavállalói részére Gipszkarton szerelés, javítás, valamint az Epoxi burkolatkészítő és javító képzéseket szerveztünk.

Pécsi telephelyünkön az iroda mellett villanyszerelő tanműhely is rendelkezésre áll, mely alkalmas villamosipari és más, ipari jellegű szakmák gyakorlati foglalkozásainak megtartására.

Minden kategóriában szervezünk tűzvédelmi szakvizsgára felkészítő oktatást és vizsgát.

Kirendeltségünk részt vett a Pécs2010 – Európa Kulturális Fővárosa programban, melynek keretében nyelvi képzéseket, ügyfélszolgálati és kommunikációs, valamint elkötelezettséget növelő tréningeket szerveztünk.

 

 

Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images