Minőségirányítás

TRADÍCIÓ, ELKÖTELEZETTSÉG ÉS MINŐSÉG A FELNŐTT-, ÉS AZ ISKOLARENDSZERŰ KÉPZÉSBEN


A SZTÁV Felnőttképző zrt. 1999-ben az elsők között vezette be az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, mely kiterjed a felnőttek – iskolarendszeren kívüli – műszaki, informatikai és nyelvi képzésére, illetve vizsgáztatására, beleértve az alkalmazott oktatási technológiák tervezését és folyamatos korszerűsítését.

A SZTÁV zrt. célja, hogy maradéktalanul megfeleljen a szolgáltatásait igénybe vevő szervezetek és személyek törvényes elvárásainak, gyorsan és rugalmasan alkalmazkodjon a gazdasági szereplők által támasztott ismeretigény változásaihoz, a felnőttképzés nemzetközi követelményrendszeréhez. A SZTÁV zrt. elkötelezett a jogszabályok szerinti etikus képzés megvalósítása, az oktatás minőségének folyamatos javítása iránt.

A SZTÁV zrt. MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítás rendszere átfogja a felnőttképzési tevékenység egészét.

Minőségpolitikánk

A SZTÁV zrt. küldetése: a felnőttképzés és az iskolarendszerű gyakorlóhelyi képzés igényeinek magas színvonalú kielégítése, valamint minőségi fejlesztőmunka elősegítése, a szak- és felnőttképzést érintő reformprogramokban való részvétel.

Ügyfélszolgálat

A Társaság székhelyén és az összes kirendeltségén ügyfélszolgálatot működtetünk. Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődök rendelkezésére.

Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images Preloading Theme Images